maanantai 5. syyskuuta 2016

Kattaus ☺

Suunnittelu


Ensimmäinen suunitemamme oli pastelli meri aiheinen, mutta ei löytynyt oikeita värejä, joten jouduimme suunittelemaan kaiken uusiksi. Uusi aiheemme onnistui mielestäni hyvin. Ajattelin ensin että aiheemme olisi laimea ja tylsä, mutta se osottautuikin oikein hyväksi ja olen ylpeä. Emme ehtineet suunitella paljon ensimmäisellä tunnilla. Suunittelimme paperille valmiiksi ja katselimme kuvia. Loppullisen suunitelman nimeksi päätyi "Pilvenhattara".

Vuorovaikutus ja ryhmätyö


Suunittelimme kaiken ja toteutimme kaiken yhdessä. Editoin kuvat ja Jutta otti kuvat. Ryhmätyöskentely oli hyvää ja tasa-arvoista, kaikki saivat omat mielipiteensä esille ja siitä valittiin yhdessä paras. En keksi mitään parannettavaa ryhmän yhteistyön parannettavaksi. Otin muut huomioon ja kuuntelin muiden mielipiteet. Käytimme puhetta suunitteluun ja myös Whatsapp sovellusta. Vuorovaikutus toimi erittäin hyvin. 

Kuvaaminen & Editointi


Kuvista tuli hyviä ja nättejä. Kuvien muokkaus onnistui hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä. Työkalut muokkaukseen oli hyvät ja ei tarvinnut mitään erikoisia muokkauksia. 


Kilpailu & markkinointi



Facebook toimi hyvin kilpailun alustana, koska moni käyttää sitä myös aikuisetkin esim jos olisi käytetty instagram:ia vanhemmat ihmiset eivät näkisi julkaisua, koska enemmän nuoret käyttävät sitä. Jos haluaa kaiken ikäisiä niin Facebook on hyvä ja jos haluaa nuorisoa niin Instagram. Kilpailu oli riittävän näkyvä. Jos omistaisin yrityksen käyttäisin sosiaalista mediaa mm aleista tai jos on arvonta. Julkaisemalla someissa saa yritykseen eloa ja hyvää/huonoa mainetta ja enemmän ihmisiä näkee yrityksen. Opin markkinoimaan tuotetta.

Reflektio


Projekti onnistui hyvin, heti sen jälkeen kun keksimme uuden ideamme ja muokkasimme matkan varrella. Ryhmäni onnistui hyvin ja en tekisi mitään toisin. En keksi mitään huonoa työstämme, mutta olen erittäin tyytäinen kattauksen ulkonäköön. Opin suunittelemaan kattausta, yhteistyö kykyjä ja kuuntelemaan muiden mielipiteitä. Olisin kaivannut enemmän vaihtoehtoja kuten pastellin värisiä, jotta ensimmäinen suunitelma olisi toteutunut.




1 kommentti:

  1. Hyvä Mette! Hienosti meni tämä prokkis ja hyviä ajatuksia. Tehtävä hyväksytty. Nyt vaan toivotaan onnea skabaan =)

    VastaaPoista